Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İncirliova Anadolu Lisesi

Telefon : 02565851094
Belgegeçer : .
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://incirliovaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : SANDIKLI MAH. DUMLUPINAR CAD. AYDIN INCIRLIOVA ANADOLU LISESI BLOK NO: 52 İNCİRLİOVA / AYDIN
VİZYON : Ülkemizde ve ilimizde eğitim öğretimde lider bir anadolu lisesi olmak...
MİSYON : Öğrenmeyi öğrenen, evrensel değerlere sahip, hataları gelişim için fırsat olarak gören bireyler yetiştirmektir...
BAŞARILAR :

Öğretmen :50
Öğrenci :693
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3600
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Ders Başlama Saati:07:20 Ders Bitiş Saati:13:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Köylerden Taşımalı Öğrenci Servisleri ve Özel Servisler Okulumuza Öğrenci Taşımaktadır.
Ulaşım : Minibüs,tren,belediye otobüsü.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İncirliova ilçesinin Aydın istikametinden girişinde Sandıklı Mahallesinde Aydına 11 km uzaklıkta Aydın İzmir karayolu 2 km. içeridedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın merkeze 11 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri : 9.Sınıf:190 Öğrenci 10.Sınıf:200 Öğrenci 11.Sınıf:160 Öğrenci 12. Sınıf:160 Öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 9. Sınıf:Adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci kaydı yapılmaktadır. 10. Sınıf:Adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci kaydı yapılmaktadır. 11. Sınıf:Adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci kaydı yapılmaktadır. 12. Sınıf:Adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci kaydı yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz birinci basamak sınavı başarısı %60 olup ilk senesinde üniversite yerleşim oranı yaklaşık %40 oranındadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %40
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda basketbol,futbol,voleybol takımları bulunmakta olup okul,ilçe ve il bazında düzenlenen turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yerel ve ulusal bazda bilimsel etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yerel ve ulusal bazda proje çalışmalarına katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzun Ulusal Ajansla yürüttüğü Comenius Çoklu Okul Ortaklıkları Programı dahilinde 6 ülke ile gerçekleştirilen" Sharing Cultures:A Journey Towards A Better Understanding of Our Identities" adlı projeyi 2011 Temmuz ayında başarılı bir şekilde tamamlamış ve 12 öğrenci 15 öğretmen olmak üzere toplam 27 hareketlilik gerçekleştirilmiştir. 2012 yılında Ulusal Ajansla İkili Okul Ortaklıkları Programı dahilinde İspanya ile Öğretmen gelişimi üzerine hazırlanan projemiz Ulusal Ajans tarafından onay almış ancak ortak ülkenin onaylanmaması sebebiyle yedek projeler arasında kalmıştır. 2013 yılında Ulusal Ajansla Çoklu Okul Ortaklıkları Programı dahilinde koordinatör ülke olarak başvurduğumuz "Talkative Photos" adlı projemiz Ulusal Ajans tarafından onay almış ve 5 ülkenin ortaklığı ile başlamıştır.Proje kapsamında 11 öğretmen 10 öğrenci olmak üzere toplam 21 hareketlilik gerçekleştirilmiş olup proje finali Mayıs 2014´te ilçemizde gerçekleştirilmiştir.
Yazdır :